Radavent
:)Zależy jak chcesz sprawdzać - skutecznośc bojową, zgranie, zdolnośc do egzystowania w grupie?
Ostrza 1410
post do usunięcia
Ostatnio edytowany przez Yria (2008-04-19 16:42:22)
Radavent
A ja mogę byc Zaprzysiężony wloguś Ostrzy? Plooooooooooooooooooooooooooooooooooooosię
Fakt, że jestem Alchemikiem i mogę Wam dawa.....yyyyyyy..... sprzedawać mikstury wcale nie czyni ze mnie sojusznika!! Prawda??
Radavent
Btw: zajebisty opis mi walnąłeś Patelnia, naprawdę fajny
Radavent
Jak kogoś spotkasz to będziesz miał zebranie. Czasami tak bywa,ze nie każdy może byc w danym miejscu i o danej porze.
Ostrza 1410
Najprawdopodobniej ....jak się uda do kompa usiąść..to spotykamy się...w soboty o godzince 22 +-
oczywiście w Thabarkin 1
Ostatnio edytowany przez Yria (2008-04-13 18:36:23)
Radavent
A nie można w TH2? Łatwiej tam wbić (duuuużo łatwiej czasami) i luda mniej, więc nie spamują.
Ostrza 1410
Yria napisał:
A'propos...Członkowstwa...tutaj odpowiadam na post wcześniejszy Patelni i Darknighta . Rozumiem,że byliście za przyjęciem Dagi. Ja również jestem jej przychylna. Mam nadzieję, że reszta Braci z gildii również.
Sprostowanie. Daga wyleciała z Ostrzy. Za wulgarne zachowanie. To 13-letnie dziecko musi się jeszcze wiele nauczyć.
Radavent
Sam przy tym byłem i na własne oczy widziałem.
Radavent
Więc "podobno" jej chłopak wszedł na TW i zaczął bluzgać... Początkowo się daliśmy nabrać ,ale już coś było nie tak. Więc tu szybka interwencja Yrii i Daga poleciała... Bluzgając przy okazji na potęgę.